Форум настоящих леди

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум настоящих леди » Тестовый форум » новости


новости

Сообщений 1 страница 9 из 9

1

Привет всем ребят, посоветуйте пожалуйста, где в укр можно почитать про лотерею?

0

2

Привет, а погуглить для начала не? просто немного не понимаю людей которые сразу бегут на форумы за инфой

0

3

Приветствую тебя, ну вообще есть много сайтов, но я тебе лично советую вот тут https://gamingpost.net/ru/novosti-ru/kazino почитать про лотереи украины онлайн. На сайте очень много полезной информации, которая поможет тебе разобраться в твоем вопросе. В общем читай и развивайся) Удачи!

0

4

Що вам подобається більше сноуборд чи лижі?

0

5

Доброго ранку! Чесно кажучи, у свої 32 роки я до сих пір не стояв і не катався ані на лижіах, ані на сноуборді. Багато хто з моїх друзів постійно мандрують до гірськолижних курортів та проводять там свою відпустку. Я дуже хочу, але зі своєю навантаженою роботою ніяк не знайду досить часу на відпочинок. Але насамперед я б хотів навчитися кататись на лижах. Мені взагалі дуже подобається біатлон. Постійно спостерігаю за тим, що відбувається на https://meta.ua/uk/sport/biathlon/  та чекаю найближчі олімпійські ігри.

0

6

Я люблю читать про звезд. Интересно знать про любовь - кто с кем встречается, кто расстался

0

7

Привет! Я новости редко читаю, мне некогда да и не всегда паблики пишут правду. Иногда заглядываю на Woman Magazine и там читаю про звезд и моду. Вот недавно прочла, что Марта и Андрей Марнауз расстались https://womanmagazine-npp.com/2019/03/2 … aja-zhizn/ Я следила за этой парой, очень расстроилась, что у них ничего не получилось.

0

8

Я в принципі теж намагаюся зараз не пропускати ніякі новини, тому що хочеться розуміти, що відбувається в світі, а з війною в Україні, це взагалі страшно, не знаєш, що буде завтра. Єдине, не завжди можна знайти реальні новини, багато фейків публікується. Можу поділитися сайтом порталу Рoliteka https://politeka.net/uk/news/390989-ukr … muzhchinoy  ,  я через нього дізнаваюсь новини  політики, економіки та шоу-бізнесу , тут публікується все найактуальніше і правдиве, що важливо.

0

9

Гарний новосний портал знаю, ukr-day.com - тут завжди свіжі новини. Та і багато різних цікавих статтей розміщено. І повчальних і рекомендаційних.

0


Вы здесь » Форум настоящих леди » Тестовый форум » новости