Форум настоящих леди

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум настоящих леди » Тестовый форум » потрібна порада


потрібна порада

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Усім привіт шановні користувачі цього форуму. Чи не могли б ви мені підказати де я можу знайти кабель який використовують для робота з важким механічним навантаженням? Я вже довго в інтернеті шукає та щось не можу знайти.

0

2

Коли я працював на одному виробництві, то там ми використовували спеціальну апаратуру ,яка потребує багато навантаження. Щоб подати таку напругу потрібен дійсно спеціальний кабель. Ми використовували кабель для енергетичних ланцюгів Мультифлекс . Ви можете прочитати про нього на цьому сайті ти там вже замовити https://elektrotehnoprom.com.ua/blog/mu … nuy-kabel/ . В цьому магазині пропонують дійсно якісну та стійку продукцію кабельної індустрії.

0

3

Нужно смотреть у производителей электротехники

0

4

Когда монтировали электропроводку, то по поводу электротехнической продукции мне посоветовали обратиться в компанию АСКО-УКРЕМ. Они производят уже много лет одну из лучших электротехнику и предлагают низкую цену. У них есть кабельная продукция и кабельная маркировка https://www.acko.ua/e-store/xml_catalog … uvannya_1/ . На сайте указаны оптовые цены и есть координаты точек продаж по Украине.

0


Вы здесь » Форум настоящих леди » Тестовый форум » потрібна порада