Форум настоящих леди

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум настоящих леди » Тестовый форум » Підкажіть де можна придбати гарний масажер?


Підкажіть де можна придбати гарний масажер?

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Всім привіт. У мене сидяча робота і після роботи часто спина болить і ноги сильно втомлюються від того, що мало рухливий спосіб життя. Звертався до лікаря, жодних особливо хвороб не знайшли, порадив сходити на масаж. Я на пару сеансів пішов ніби легше, ось тільки далі немає часу відвідувати масажиста. Кажуть, чи є масажери у продажу, цікаво дорого вони коштують? І де вигідніше купувати?

0

2

Так не скажу, що дорого такий прилад коштує. Але ціни зрозуміло різні, тим більше я ще влітку масажер вибирала для своєї мами, а зараз на них точно ціни піднялися. Моя мати страждає також на болі в спині. Можу порадити магазин.

0

3

А можна дізнатися, ви в якому магазині дивилися масажер і купували? Поки не можу знайти такі прилади, де знаходив хоч такий написано, що немає у продажу, чи розкуповують. Навіть у медтехніку вже звертався.

0

4

У реальних магазинах зараз важко знайти щось. Я можу вам порадити зайти в інтернет-магазин Алло, там завжди великий вибір якісних масажерів https://allo.ua/ua/massazhery/ подивіться, при чому є різні моделі. А ціну самі дивіться, я ж не знаю скільки ви запланували віддати на покупку такого. Одне можу сказати - масажер дуже допомагає, якщо є якісь проблеми з суглобами або м'язами. Як я вже розповідала - купила для мами, так вона щовечора ноги масажує цим приладом і каже, що набагато краще себе вже відчувати стала і це дуже здорово. Не потрібно шукати того, хто зробить масаж, а можна собі масажувати хворі місця.
https://i.allo.ua/media/catalog/product/cache/3/small_image/212x184/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/2/12_257_36.jpg

Отредактировано beata (2023-03-14 14:39:26)

0

5

Всем привет! Если вы хотите приобрести кальян, то могу посоветовать вам компанию из статьи, приобретал там примерно четыре месяца назад, хорошее сочетание цены и качества, выглядит неплохо точно не зря потратился на него, ребята которые приняли заказ, все оформили в кротчайшие сроки. В общем и целом рекомендую обратится за помощью к данной компании.

0


Вы здесь » Форум настоящих леди » Тестовый форум » Підкажіть де можна придбати гарний масажер?