Форум настоящих леди

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум настоящих леди » Тестовый форум » Научные статьи


Научные статьи

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Сколько они стоят?

0

2

Статьи в научных журналах стоят по разному. В зависимости от требований написание и оформления. Я например, заказывала здесь статью для Скопус https://soer-publ.com.ua/publikatsii-v- … ah-scopus/ . Пишут статьи квалифицированные авторы по разным направлениям: экономика, педагогика, психология, медицина, право и т.д. Я очень довольна качеством проделанной работы и ценовой политикой в целом.

0

3

Добридень! У мене немає можливості відвідати лікаря найближчим часом, але маю питання щодо гінекології. Можете порадити онлайн-ресурси, де я могла б знайти інформацію, яка б допомогла розібратися у цій темі більше?

0

4

Почала читати блог про гінекологію https://amazingwomanforever.com/ і це відкрило для мене цілий світ інформації про здоров'я жінок. Блог допоміг мені зрозуміти, що гінекологія - це не лише ускладнені терміни та процедури, а й багато іншого, включаючи розуміння турботи про себе та своє здоров'я. Я була здивована широтою тем, що охоплюються – від репродуктивного здоров'я до основних питань гігієни. Ця інформація дозволила мені бути більш уважною до свого стану у моєму буденному житті та бути більш обізнаною у цих питаннях.

0


Вы здесь » Форум настоящих леди » Тестовый форум » Научные статьи