Форум настоящих леди

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум настоящих леди » Тестовый форум » Який шуруповерт краще купити?


Який шуруповерт краще купити?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Доброї ночі всім! У чоловіка через тиждень буде День народження, і я вирішила подарувати йому шуруповерт, але не дуже розбираюсь в даній техніці. Порадьте мені на який шуруповерт варто звернути увагу, та де його в інтернеті можна купити.

0

2

Шуруповерт потрібна штука в домі, особливо коли робиш ремонт. Можу тобі порадити онлайн магазин в якому є шуруповерти для різних задач, та на будь-який бюджет, там ти зможеш підібрати хороший варіант.

0

3

Те що ти порадиш магазин це чудово, але ще було б добре якби порадив конкретну модель шуруповерта. Мені потрібний не дуже дорогий варіант, приблизно до 10 тисяч гривень. Буду дуже вдячна якщо допоможеш.

0

4

Можу порадити звичайно, але вибір за тобою. Досить не поганим варіантом на подарунок чоловікові може бути https://allo.ua/ua/shurupoverty/ шуруповерт-дриль Bosch GSR 18V-50 + Набір біт та торцевих ключів (43 шт) і придбати вигідно його можна в інтернет-магазині Алло.

Даний шуруповерт дуже зручний в роботі та те що в його наборі є торцеві ключі, являється великим плюсом. Даний шуруповерт універсальний, оскільки він ще служить як дриль. Ціна зараз на нього досить лояльна, всього 7 644 гривні. Крім цієї моделі, в магазині є багато інших.

http://forumupload.ru/uploads/001a/77/fa/47/t25694.jpg

0


Вы здесь » Форум настоящих леди » Тестовый форум » Який шуруповерт краще купити?