Форум настоящих леди

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум настоящих леди » Тестовый форум » Страховка


Страховка

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Привет, друзья водители! У меня возник вопрос про страхование ОСАГО. Кто-нибудь может объяснить, что это такое - 'прямое урегулирование' в страховании ОСАГО в Украине? Мне сложно понять, как это работает на практике. Как будто бы, как мне кажется, это что-то удобное, но хотелось бы понять подробнее. Спасибо!

Отредактировано Юрий Великий (2023-10-26 18:11:13)

0

2

Привіт, колеги за кермом! Про "пряме урегулювання" в ОСАГО в Україні розповім. То вже не таке страшне, як здається. Власне, це вигідна штука для нас, водіїв. Ідея в тому, що якщо сталася ДТП, ми можемо самі вирішити справу зі страховою, не чекаючи їхнього експерта. Замість цього, рушаємо на сторінку https://www.0629.com.ua/ru/news/3668958 … -v-ukraine і там є багато корисної інфи. Важливо, що ви маєте дотримуватися кількох правил і подавати докладну інформацію. Це допомагає швидше отримати відшкодування і уникнути зайвих глуздів. Так що, коротко кажучи, "пряме урегулювання" - це наш шанс контролювати ситуацію та швидко вирішувати питання зі страхівкою. Після чого лишається насолоджуватися поїздкою без зайвих турбот! Рулімо розумно, друзі!

0

3

Нещодавно ось товариш зіткнувся з таким моментом, як зелена карта.
Виявляється, якщо їдеш до Європи на своєму авто, то її потрібно робити. Обов'язково. І там інакше просто ніяк.
Але робити краще по-місцевому, оскільки зі страхових кордонів розцінки такі, що тут за такими цінами можна дві зелені картки оформити. Тож, пораджу оформляти ось тут https://greentravel.ua/stoimost-zelyonoj-karty/ це вже неодноразово перевiрена СК.

0

4

Я нещодавно робив тут зелену карту https://ingo.kiev.ua/zelenaya-karta-uzk
Бачив, що там можна оформити каско та осаго, тому можете теж туди звернутися.
Я наступні страховки тільки там оформлятиму, оскільки ціни там куди вигідніші.

0


Вы здесь » Форум настоящих леди » Тестовый форум » Страховка