Форум настоящих леди

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум настоящих леди » Тестовый форум » Матеріали для ламінування брів


Матеріали для ламінування брів

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Хочу спробувати зробити собі ламінування вій в домашніх умовах. Не знаю правда чи вийде, але хочу навчитись, бачила неодноразово дівчата показували на собі і результат вражає. Поділіться де можна придбати все для процедури. Буду вдячна за рекомендації.

0

2

Не лише в салонах можна зробити процедуру, але й купити якісний склад та здійснити процедуру в домашніх умовах. Багато брендів виробляють товари для ламінування вій, професійні товари можна придбати в спеціальних магазинах. Процедуру потрібно виконувати обережно, щоб нічого не потрапило на слизову ока. Домашнє ламінування не поступається салонному, якщо його робити правильно і регулярно.

0

3

Дуже багато відео роликів в інтернеті, як в домашніх умовах ламінувати вії. Зовсім нічого складного немає, але потрібно навчитись та придбати якісні матеріали. Складники для ламінування можна придбати в магазині  https://sculptor-world.com/ доставка новою поштою чи укрпоштою, також є відправка за кордон Я замовила, а ламінування мені зробила подруга, вона цим займається вже давно, то ж я попросила їй мені зробити моїми матеріалами та детально показати як це робити в домашніх умовах.

0


Вы здесь » Форум настоящих леди » Тестовый форум » Матеріали для ламінування брів