Форум настоящих леди

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум настоящих леди » Тестовый форум » Квартира у новобудові


Квартира у новобудові

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Скажіть, зараз на часі купувати квартиру в домі що тільки будується? Хочу просто жити в новобудові, а якщо купувати на єтапі застройки то ціни менші. Але ж така ситуація в країні, то не знаю що робити...

0

2

Chocolateeee написал(а):

Скажіть, зараз на часі купувати квартиру в домі що тільки будується? Хочу просто жити в новобудові, а якщо купувати на етапі застройки то ціни менші. Але ж така ситуація в країні, то не знаю що робити...

З приводу твого запитання – купувати квартиру в новобудові чи чекати, поки будинок зведений до кінця? Ось мої думки:
Зазвичай, купівля на етапі будівництва може бути вигідною. Якщо ти готовий чекати, ціни на нерухомість на початковому етапі можуть бути нижчими, а також ти можеш мати вибір у плануванні квартири. Однак, важливо звертати увагу на репутацію забудовника.
Мені не так давно потрапив на очі новий житловий комплекс, Оптимісто, в с. Гатне, від Smile Development. Вони мають гарну репутацію в сфері нерухомості. Ось тут https://optimisto.com.ua/creator/ більш детально про забудовника і комплекс. Якщо це відповідає твоїм потребам і бюджету, то можливо варто розглянути цю можливість.
Не забувай питати про можливість участі в програмах знижок або розстрочки платежів. Удачі тобі в пошуках ідеального житла!
https://i.ibb.co/HrjN0LB/DJI-0706-v2-scaled-jpg.webp

0


Вы здесь » Форум настоящих леди » Тестовый форум » Квартира у новобудові