Орендував собі складське приміщення для зберігання дитячих товарів, але там настільки слабка дверь, що її досить штовхнути ногою і вона відкриється, а там всього на кругленьку суму, тому хочу купити вхідні двері нову.
Вхідна дверь
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться22021-04-21 20:41:13
Хотіла б поміняти вхідні двері собі в квартиру, моя вже досить стара і замок періодично заїдає, тому буду дуже вдячна запропонованим варіантам. Які зараз ціни на них? Яку краще купувати?
Поделиться32021-04-21 20:42:24
Насправді все залежить від бюджету, на яку суму ви розраховуєте, коли ми шукали, то бачили варіанти від 1000 і до дуже кругленьких сум.
Тому спочатку потрібно розуміти скільки ви готові витратити.
Поделиться42021-04-21 20:43:26
Близько трьох місяців тому я вирішив поміняти двері спочатку своїм батькам в будинок, тому що у них були старенькі і дерев'яні, а потім вирішив і собі придбати, а свою демонтував і віддав їм на літню кухню.
Коли підшукував варіанти, то потрапляв на різні, але коли вже визначився з моделлю, то просто порівняв ціни, можу сказати з упевненістю, що кращий асортимент і ціни на вхідні двері https://ars.ua/dveri-ta-furnitura/dveri/vhidni-dveri/ у цій компанії.
Варті уваги, до речі діють акції. Замовив собі Vinorit ПБ/ПВ-82.
Поделиться52021-05-04 22:05:13
Моя мечта давняя иметь двери-порталы в доме. Она сбылась! Мы построили огромный дом и заказали на первый этаж двери порталы тут Они выводят на задний двор. Мы переживали о теплопотере, но двери герметично закрываются на зиму и пользуемся ними только в теплое время года. Я очень довольна.
Поделиться62021-12-23 00:25:06
Если вы еще ищете входные двери, можете посмотреть предлагаемый ассортимент в этом магазине 740.com.ua Очень большой выбора, я сам ранее заказывал входную дверь, а недавно покупал дверной доводчик, чтобы двери прочнее закрывались. Качество очень хорошее, полностью соответствует всем характеристиками и описанию, установили все идеально, работой очень доволен, советую вам обратиться.
Поделиться72023-05-25 00:17:54
Меня впечатлили входные двери Bulat от фирмы Дверной Олимп https://dvernoyolimp.com.ua/vxodnyie-dveri/bulat/. Это надежные и прочные двери, которые обеспечивают высокий уровень безопасности для моего дома. Я оценил их современный дизайн и разнообразие вариантов отделки. Фирма Дверной Олимп предлагает входные двери Bulat с различными функциями, такими как звукоизоляция и теплоизоляция, чтобы удовлетворить потребности каждого клиента. Я полностью удовлетворен качеством этих дверей и рекомендую обратиться к ним, если вы ищете надежные и стильные входные двери для своего дома.