Форум настоящих леди

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум настоящих леди » Тестовый форум » Робот пилосос


Робот пилосос

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Привіт всім! Давно мріяв про робот пилосос, щоб він допомагав мені прибирати мою холостяцьку квартиру, але не знаю який обрати. Хочу, щоб ви мені порадили дійсно толковий пилосос даного формату, та онлайн магазин, де його можна вигідно купити.

0

2

Колись я скептично відносилась до робота пилососа, але купила заради цікавості, та не пожалкувала. Якщо хочеш, можу порадити інтернет-магазин, де величезний вибір такої техніки, по хорошим цінам.

0

3

Я переживаю, що оберу такий пилосос, а він буде погано прибирати, а гроші він коштує чималі. Підкажи, будь ласка, який робот пилосос купувала ти для себе? І ще якщо не важко, залиши посилання на магазин, в якому його замовляла.

0

4

Замовляла собі я робот-пилосос Xiaomi Robot Vacuum S10+ https://allo.ua/ua/roboty-pylesosy/proizvoditel-xiaomi/ в онлайн магазині Алло. Робот-пилосос Xiaomi Robot Vacuum S10+ забезпечує потужний всмоктуючий потік (4000 Па). За рахунок нових насадок для вологої обробки з поліестеру та поліпропілену прибирає ще ретельніше.

3D-мапи з виявленням перешкод є максимально точними: модель здатна розпізнати навіть край килима, щоб не намочити його. Система LDS забезпечує якісну побудову плану кімнати. Запрограмувати опції прибирання можна безпосередньо зі свого смартфона.

https://forumupload.ru/uploads/001a/77/fa/269/t789120.jpg

0


Вы здесь » Форум настоящих леди » Тестовый форум » Робот пилосос